Segmen Pertukaran Bloglist Oleh Abam Kie




Assalamualaikum, hai semua!

Nak join segment lagi boleh tak? Kali ini segment dari Abam Kie pula. Untuk mengetahui syarat-syarat yang dinyatakan sila klik sini ya!


Segment Pertukaran Bloglist Abam Kie ni bermula pada 17 April hingga 10 Mei 2020 dan pemenang rawak akan dipilih dari segment ini! Ada hadiah lumayan tau. 

Jom ramai-ramai join segment!

Post a Comment

26 Comments

  1. W'salam.
    Saya pun sertai segmen Teacher Kie ini.
    Good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck jugak Redza. Selamat bersegment :)

      Delete
  2. All the best! Ok nak cuba, rasanya sepanjang berblog ni baru sekali join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meh meh join. Hehe. Selamat bersegmen nanti :)

      Delete
  3. dsys

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/04/segmen-pertukaran-bloglist-oleh-abam-kie.html

    ReplyDelete
  4. As salam. Terima kasih kerana sudi menyertai segmen yg abam kie anjurkan. Senarai peserta akan dikemaskini dari masa ke semasa. Selamat menunaikan ibadah puasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm. Terima kasih Abam Kie. Stay safe dan selamat berpuasa :)

      Delete
  5. Om datang dari segmen yang sama,

    http://www.ombakbergigi.com/2020/04/segmen-pertukaran-bloglist-oleh-abam-kie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat bersegmen Om :) Terima kasih jenguk sini.

      Delete
  6. dari segmen yg sama..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2020/04/segmen-pertukaran-bloglist-oleh-abam-kie.html

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen! Saya singgah dan follow blog cantik ni hehe.
    Jemput bertandang ke blog saya jika berkelapangan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih seorang Syed. Selamat bersegmen juga! :)

      Delete