Assalamualaikum, hai.

Hari ini dah masuk hari ketiga ya kita beraya. Ada yang jauh dari family, ada juga yang masih bersama family. Harap semuanya dalam keadaan baik dan masing mengekalkan penjarakkan. Pada yang dah mula puasa enam, selamat berpuasa. Na tak start lagi. Ehe ehe. 

Belum terlambat lagi kan nak ucap Selamat Hari Raya untuk semua warganet tak kiralah di desa jua di kota. Ewah. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin ya sepanjang menulis ni ada tersilap tersalah, dan terlanjur kata. Harap dimaafkan seikhlas hati. Selamat Hari Raya semuanya!

Biasalah kalau kurang terurus di pagi raya. Haha


Bye. Wslm πŸ’–

35 Comments

  1. Selamat Hari Raya! :) Cantiknya baju, color pun cantik, owner dia mestilah cantik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Amboi puji puji. Nanti kita transfer duit raya ya! Selamat hari raya Ari. Mintak maaf ya salah silap :)

      Delete
  2. Selamat hari raya Aidilfitri. Tahun ni senang anak sedara takde kecah rumah. Sunyi je. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah follow balik #130.

      Delete
    2. Itulah tu. Haha. Rindu pulak rasa bila tak ada ni. Selamat hari raya NA :)

      Delete
  3. Replies
    1. Haha terima kasih Husna. Mur mur je kat Mawar Cotton. haha. Tibee promote. Selamat hari raya Husna :)

      Delete
  4. Replies
    1. Salam raya pkpb WP. Mintak mintak tahun depan boleh beraya dengan family laa. :')

      Delete
  5. Replies
    1. Salam lebaran Ikhsan. Maaf lahir dan batin :)

      Delete
  6. selamat hari raya. maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Aswad. Maaf zahir dan batin juga :)

      Delete
  7. Replies
    1. Selamat hari raya Ezy! Maaf zahir dan batin :)

      Delete
  8. selamat hari raya. maaf zahir batin. eh! template blog kita sama la!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Abam Kie. Maaf zahir dan batin jugak. Waa sama ya taste kita! Haha

      Delete
  9. Selamat Hari Raya sis! 😁

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya kak.
    Minal aidzin wal faizin. Mohon maaf lahir dan batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Ahmad. Maaf lahir dan batin. Stay safe, stay health there. :)

      Delete
  11. Replies
    1. Selamat hari raya Pijaa. Maaf zahir dan batin ya :)

      Delete
  12. Selamat Hari Raya Aidilfitri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Hanis. Maaf zahir dan batin :)

      Delete
  13. Selamat Hari Raya Hanna :D

    ReplyDelete
  14. Selamat hr raye sis 😜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Bang Asnul. Maaf zahir dan batin :)

      Delete
  15. it's too late for me to wish happy eid? hehe. Happy eid mubarak!! you're so pretty there hihi. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha thank you there. Happy eid mubarak Izzati. Maaf zahir dan batin :)

      Delete
  16. SALAM SANTUN...SEMOGA SEHAT SELALU...#132

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Riyan. Terima kasih yah. Semoga sihat selalu juga :)

      Delete
  17. hi SELAMAT HARI RAYA :) BW HERE
    done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete