Hai. Assalamualaikum semua. Sudah lama tidak bersua, apatah lagi bertentang mata. Heh.
Apa khabar norma baru anda? Jangan lupa jaga diri awak untuk yang tersayang ye?

Taknak tanya ke mana Na menghilang (muka mengharap). Na agak sibuklah sewaktu PKPP ni. Sibuk berbisnes. Tak sempat nak bertegur sapa dengan korang. Mintak maaf ya? Maklumlah kadang-kadang kita ada salah pilih jalan, kemudian tersesat. Sekarang tengah sibuk mencari jalan keluar dengan menjalani norma baru. Hm sendu. Jadinya, Na start semula bisnes Na yang zaman sara diri masa study dulu. Kalau adik-adik, kakak, abang, makcik, pakcik ada masa terluang, jemputlah bertandang ke igshop Na ya. 
Klik sini je 🠞 Lilla Tiny House 


Disebabkan permintaan ramai (ramai lah jugak), Na ada menjual face mask extension macam yang tengah viral sekarang ni. Yela kan, pakai mask lama-lama nanti sakit telinga, jadi kita gunalah face mask extension. Haa gitu. Na jual murah-murah je. Kalau nak tau harga, meh datang kedai instagram (instashop) Na ya? haha






Selain face mask extension/extender ni Na ada tempahan felt keychain juga dari cikgu-cikgu. Yelaa kan, dah nak masuk sekolah ni, dorang ambil pendekatan dan kaedah masing-masing lah. Ada yang kata nak buat reward untuk anak-anak didik katanya. Ada yang nak bagi saja-saja. 




Haa atas ni contoh keychain souvenir yang customer Na tempah. Buat masa ni, yang amigurumi macam Na buat sebelum ni belum dibuka lagi ya. Mungkin akan dijadikan ready made je. Pilih pilih je nanti. Kan mudah kan? Gambar-gambar lain korang datang igshop Na ya? Kat ig Na sendiri pun banyak juga. Boleh klik Hanna Illy je. Pastu korang tengok kat highlight Lilla Tiny House okay? Terima kasih semua :)



Bantal owl customer yang belum siap. Kita belanja gambar dulu kat sini.


🠝🠝🠝

Okay sebelum mengundur diri, kalau Na buat give away amigurumi macam atas ni korang nak tak? Tinggalkan komen ya. Terima kasih semua. 


Bye! Wslm.


12 Comments

  1. Selamat maju jaya dengan perniagaan ya.

    ReplyDelete
  2. Semoga perniagaan sentiasa maju..comel ja tengok keychain tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminn aminnn. Terima kasih Khairul. Jemput lah datang kedai instagram kita ya? Hehe

      Delete
  3. Comelnya! Kalau belum, boleh jual di Shopee juga. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah. Tengah berusaha "meready made" kan semua. Hehe. Thank youuu Tirah :)) Jemput datang Lilla Tiny House di ig huhuuu.

      Delete
  4. Hai sis, kita dah dm kat ig tau. Nak tempah keychain comel comel :)

    ReplyDelete
  5. semoga sentiasa dimurahkan rezeki ye :) comel2 semuanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn. Terima kasih Far :) :) Jemput belanja traffic kat ig Lilla Tiny House ye. Muahh!

      Delete
  6. Replies
    1. Terima kasih Cikgu. Jemput jenguk Lilla Tiny House kat ig ya sekali sekala. Hehe ;)

      Delete