Yang Pergi Sudah Kembali

Assalamualaikum semua. 

Hai kawan-kawan blogger dan semua visitor. Maafkan aku yang hilang tiba-tiba hehe. Lebih kurang dua bulan juga kehilangan aku diragui korang kan? Rindu tak eh?  


Dan terima kasih weh yang mencari di email serta dicorong-corong sosial media. Terharu gila tapi maafkan aku sebab tak reply. Bukan apa, aku nak merahsiakan keberadaan aku. Aku ni telus kalau bab diri sendiri. Nanti tak jadi berahsia. 


Tapi kawan-kawan, janganlah bimbang. Aku baik-baik saja cuma kurang masa. Dan ada banyak kekangan. Kononnnnn~ Sekarang, aku mampu menulis dihujung minggu sahaja. Janganlah tanya kenapa. Sebab aku dah ada kerja tetap. Yeayy! (tetiba nak bagitau jugak)


Sedih jugaklah bila rezeki sampai agak lewat. Tapi jangan bandingkan rezeki kita dengan orang lainkan? Betul tak? Aku hari-hari melatih diri bersyukur dengan apa yang ada sekarang ni. Minta maaf pada panel yang mengata aku netizen tu. Dapat pulak aku kerja rupanya. Ingatkan lepas kata aku netizen tak dapat kerja. (omg omg) Ampunnnn. 


Sambil-sambil aku busy tu, aku merancang jugak nak jadi Youtuber ni. 


Doakan aku gais. 🤣



Bye! 

Post a Comment

10 Comments